Nieuws

Paviljoen Westerhout

Westerhoutplein 3

1943 AA Beverwijk

0251-228624

pav.westerhout@kpnmail.nl

www.paviljoenwesterhout.nl

Paviljoen Westerhout

Westerhoutplein 3

1943 AA Beverwijk

0251-228624

pav.westerhout@kpnmail.nl

www.paviljoenwesterhout.nl

facebook.com/pavwesactiviteiten

Koersbal
Koersbal is van oorsprong een Australische sport en lijkt enigszins op jeu de boules. Omstreeks 1980 is de sport overgewaaid naar Europa. Bewegen is gezond en doordat koersbal geen zware inspanning vereist, kan de sport tot op hoge leeftijd blijven worden gespeeld. 

Het spel

Koersbal is een balspel dat binnen wordt gespeeld op een mat van 8 bij 2 meter. Er spelen twee teams van twee personen tegen elkaar. De bedoeling van het spel is, om de bal zo dicht mogelijk te rollen bij de jack, het witte doelballetje. De ballen rollen in een boog omdat het zwaartepunt van de koersballen niet in het midden zit.

Koersbal is een gezellig spel dat makkelijk te leren is. De overige spelers zitten eromheen zodat het spel goed te volgen is. Zeker geschikt voor u als u van een beetje wedstrijdspanning houdt!

Komt u vooral een keertje kijken en meedoen, u bent van harte welkom bij Paviljoen Westerhout, Westerhoutplein 4 Beverwijk

Wanneer?

Maandag en vrijdag van 9.30 uur tot 11.30 uur

Voor inschrijven bellen met 0251-228624 of per email pav.westerhout@kpnmail.nlZumba/Dance Mix vrijdag 13.00 - 14.00 uur
In Paviljoen Westerhout kunt u dansen en fitness op de klanken van Latijns-Amerikaanse muziek combineren. Ideal om uw conditie op te bouwen!

 

Waar het bij fitness soms wat saai kan worden, is dat bij Dance Mix helemaal niet zo: de bewegingen zijn gevarieerd, het tempo ligt hoog en een uur vliegt zo voorbij.

Dance Mix is ideaal voor mensen die willen werken aan hun uithoudingsvermogen, maar ook voor diegenen die niet zo heel erg houden van sporten. Tijdens deze intense work-out krijgt je uithoudingsvermogen een boost, terwijl je helemaal niet het gevoel hebt dat je aan je “verplichte sportuur” bezig bent.

Ben je geen danser en breekt het koud zweet je al uit bij het lezen van deze woorden? Wees gerust: je hoeft helemaal geen danser te zijn. Het volstaat dat je kan opgaan in de muziek en dat je houdt van een goede portie fun. Die work-out en bewegingen komen vanzelf naar boven.

 

Kortom, het is goed voor je lichaam, hoofd én hart: je uithoudingsvermogen krijgt een boost en het wordt moeilijk om een lach van plezier te onderdrukken!   

 

Bent u geïnteresseerd? Meld u dan aan voor een proefles via pav.westerhout@kpnmail.nl of telefonisch 0251-228624.


Beweeg je slimmer...


  

Nieuw! Nieuw nieuws


Er bestaan zoveel bewegingsprogramma’s maar deze is NIEUW!
BEWEEG JE SLIMMER!


Elke dinsdagmiddag 16.00 uur of zaterdag ochtend 9.30 uur. Doe je mee?
Dit bewegingsprogramma is een unieke trainingsmethode waarbij gevarieerde fitness oefeningen gecombineerd worden om de hersenfuncties bewust te activeren. Met dit fitnessprogramma zal je jong en fit blijven.
We maken gebruik van verschillende materialen waarbij je wordt uitgenodigd om je in te spannen, uit te dagen ,Het zal een blijvend effect hebben want met deze training zullen alle spieren aanbod komen, ook je lachspieren!


Info@frederiekehols.nlNieuwsgierig? Neem dan even contact op met ons over info voor  deelname.Adres Paviljoen Westerhout, activiteiten centrum

Westerhoutplein 3

Beverwijk

Opgeven via e-mailadres: pav.westerhout@kpnmail.nl of telefoon 0251-228624

Voor meer informatie:      info@frederiekehols.nl