Nieuws

Paviljoen Westerhout

Westerhoutplein 3

1943 AA Beverwijk

0251-228624

pav.westerhout@kpnmail.nl

www.paviljoenwesterhout.nl

Paviljoen Westerhout

Westerhoutplein 3

1943 AA Beverwijk

0251-228624

pav.westerhout@kpnmail.nl

www.paviljoenwesterhout.nl

facebook.com/pavwesactiviteiten

 

 

 

Zumba/Dance Mix vrijdag 13.00 - 14.00 uur
In Paviljoen Westerhout kunt u dansen en fitness op de klanken van Latijns-Amerikaanse muziek combineren. Ideal om uw conditie op te bouwen!

 

Waar het bij fitness soms wat saai kan worden, is dat bij Dance Mix helemaal niet zo: de bewegingen zijn gevarieerd, het tempo ligt hoog en een uur vliegt zo voorbij.

Dance Mix is ideaal voor mensen die willen werken aan hun uithoudingsvermogen, maar ook voor diegenen die niet zo heel erg houden van sporten. Tijdens deze intense work-out krijgt je uithoudingsvermogen een boost, terwijl je helemaal niet het gevoel hebt dat je aan je “verplichte sportuur” bezig bent.

Ben je geen danser en breekt het koud zweet je al uit bij het lezen van deze woorden? Wees gerust: je hoeft helemaal geen danser te zijn. Het volstaat dat je kan opgaan in de muziek en dat je houdt van een goede portie fun. Die work-out en bewegingen komen vanzelf naar boven.

 

Kortom, het is goed voor je lichaam, hoofd én hart: je uithoudingsvermogen krijgt een boost en het wordt moeilijk om een lach van plezier te onderdrukken!

 

Bent u geïnteresseerd? Meld u dan aan voor een proefles via pav.westerhout@kpnmail.nl of telefonisch 0251-228624.In het voorjaar starten wij bij voldoende belangstelling met een nieuwe Basiscursus fotografie.

 

 

Fotograferen is vooral de kunst van het kijken.

Wil je…… 

  • Weten hoe je het beeld in je foto kan ordenen tot een mooie compositie?
  • Feilloos weten welke ISO, sluitertijd en diafragma je kiest?
  • Weten hoe je een achtergrond laat vervagen in je foto?
  • De schoonheid van bewegingsonscherpte ontdekken? 
  • Creatieve foto’s maken? 
  • Leren hoe je een foto beoordeelt?
  • Ontdekken welke lenzen echt iets voor jou zijn? 
  • Nooit meer bewogen foto's hebben?

 

Kom naar Paviljoen Westerhout, neem je camera en een notitieschrift mee. Het adres is Westerhoutplein 3 in Beverwijk.

 

Bij voldoende deelname starten we  met een praktijkgerichte Basiscursus fotografie. Je leert technieken om je omgeving met je camera vast te leggen. Belangrijk is: Hoe jij die wereld ziet.

 

De cursus bestaat uit zes lessen inclusief een praktijkmiddag buiten rondom Westerhout.

De cursus wordt gegeven door hobbyfotograaf Frans van der Kuil van de fotoclub Kader Beverwijk. De cursusprijs is 65 euro. 

Zodra de startdatum bekend is kun je je hiervoor aanmelden via email pav.westerhout@kpnmail.nl of telefonisch 228624. Houdt de nieuwspagina in de gaten voor nadere info!